İletişim Hattı +90 (374) 311 67 11

• 30.06.2022
  • geredetso2
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ersin KAŞKA TOBB Türkiye Ekonomi şurasında üyelerimizden gelen sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmede bulundu.

TOBB Türkiye Ekonomi Şurası Toplandı.

TOBB Türkiye Ekonomi Şurası,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn.M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn.Fuat OKTAY'ın başkanlığında,Hazine ve Maliye Bakanı Sn.Nureddin NEBATİ,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn.Mustafa VARANK,Ticaret Bakanı Mehmet MUŞ ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn.Fatih DÖNMEZ'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarının ardından,şura basına kapalı devam etti.

Basına kapalı oturumda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi şurası'nda konuşma yapan, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ersin KAŞKA, söz alarak üyelerimizin sorunlarını dile getirdi.
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ersin KAŞKA TOBB Ekonomi Şurası Toplantısı'na Katılım Sağladı
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi