İletişim Hattı +90 (374) 311 67 11

• 27.06.2022
  • geredetso2
Gerede Ticaret Ve Sanayi Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70.yıl etkinliklerine katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin düzenlemiş olduğu 70.yıl etkinleri ve hizmet ödül törenine odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ersin
KAŞKA,Meclis Başkanı Sn.İbrahim Sadi ÖZALP ve Genel Sekreteri Turhan ANAÇ katılım sağladı.Tören Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn.Rifat HİSARCIKLIOĞLU 'nun açılış konuşmasıyla başladı.Ticaret Bakanımız Dr.Mehmet MUŞ,eski Bakanlarımızdan Cemil ÇİÇEK ve Hayati YAZICI'nın da katıldığı törende TOBB'un 70.kuruluş yıl dönümününde camiamızla bir araya geldik.70 yıldır aynı ruh,aynı heycanla,Güçlü Türkiye ve Güçlü Ekonomi için çalışmaya devam.
  • Gerede Ticaret Ve Sanayi Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 70.yıl Etkinliklerine Katıldı.
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi