İletişim Hattı +90 (374) 311 67 11

Kardeş Oda ve Borsalarımızdan Odamıza Ziyaret

• 09.09.2021
  • geredetso2
Yapılan Kardeş Oda ve Borsa Protokolü kapsamında,Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile Osmaniye Ticaret Borsası Odamıza ziyarette bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ersin KAŞKA ve Meclis Üyelerimiz; Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sn. Mustafa DEMİR, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Devrim Murat AKSOY, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Aptullah GÜRELİ, Sn. Fatih Mehmet DAŞÇI, Sn. Mustafa COŞKUN, Sn. Süleyman YILDIRIM ve Sn. Hüseyin Murat KADAN ile Osmaniye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Sait ÇENET, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Nuh TÜRK, Sn. Hamza BAĞRIAÇIK ve Sn. Selahattin POÇULU'dan oluşan heyeti misafir ederek ekonomik, sektörel sorunlar ile birlikte yapılabilecek işbirlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Ayrıca ziyarete Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Borsa Müdürümüz Sn. Yiğit ATEŞ ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Nazım PAZVANT, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sn. Kemal BAŞAR'da katılım sağladılar.
Nazik ziyaretleri için heyete teşekkür ederiz.
  • Kardeş Oda ve Borsalarımızdan Odamıza Ziyaret
Whatsapp ile İletişime Geç