İletişim Hattı +90 (374) 311 67 11

• 30.06.2022
  • geredetso2

Toplantıda görüşülen konular;
Gerede Organize Sanayi Bölgesinin ve Gerede Deri İhtisas Organize Bölgesinin su ihtiyacının karşılanması için yapılacak çalışmalar görüşüldü.
  • Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK)toplantısı Bolu Valisi Sn.Erkan KILIÇ 'ın başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıya Yönetim Kurulu Başkan V.Sn.Burhan DEMİRSES ve Genel Sekreter V.Sn.Turhan ANAÇ katılım sağladı.
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi